Lovina Noord Bali – 2 daagse rondreis

Met deze rondreis maakt u kennis met Bali, waar u een beroemde tempel en een hele mooie landschappen van het eiland gaat bekijken.

De programma van dag tot dag

Dag 1. Vertrek vanuit Uw Hotel (Zuid Bali) – Jatiluwih – Bedugul – Munduk – Lovina

U begint deze rondreis vanuit Uw eigen hotel in Zuid Bali. De gids brengt u eerst naar Jatiluwih die staat bekend om zijn rijstterrassen. Hier maakt u een kleine wandeling door de rijstvelden. Na de wandeling brengt U een bezoek aan de kleurijke markt en Ulundanu Beratan Tempel (gewijd aan de godin van het water) bij Bedugul. Vervolgens richting Munduk waterval. Hier bij Munduk heeft u hele mooi omgeving met kruidnagels en koffie bomen. Lovina heeft een rustig lava strand waar u overnacht.

Dag 2. Lovina – Kintamani – Ubud – Hotel ( Zuid Bali )

Vanochtend staat u vroeg op voor een boottocht. Als U geluk hebt zult u dolfijnen tegenkomen. Na terugkomst kunt u ontbijten. Hierna bezoekt u Singaraja stad, dat was vroeger de hoofdstad van Bali. U gaat de oude haven en de Chinese Tempel bezoeken. U rijdt verder naar Kintamani voor spectaculair uitzicht van de Batur vulkaan en het kratermeer. Vervolgens door de binnenlanden richting Ubud en dan terug naar uw hotel in Zuid Bali. 

Copyright © Bali Excursies 2022

home
icons8-facebook-48
icons8-instagram-48
icons8-whatsapp-48