Junggle Trekking

Jungle wandeling Bali is een andere manier om de natuur van Bali te snuiven. Ervaar Bali op een manier die slechts weinig toeristen zullen meemaken. Maak een wandeltocht door het regenwoud, gelegen aan de rand van het Tamblingan meer, gevolgd door een boottocht op het meer met een traditionele Balinese kano.
Zowel natuurliefhebbers als families met kinderen zullen genieten van deze wandeltocht door het tropische regenwoud aan de rand van het Buyan en Tambligan m De natuur is er ongerept. Dit stukje Bali is ongemoeid gelaten gedurende honderden jaren.
Om circa 08.00 uur u wordtopgehaald bij uw hotel voor een rit door de rijstvelden en de slaperige dorpjes van Bali naar Tamblingan, waar de jungle wandeling Bali gaat beginnen. Na een korte veiligheidsinstructie, door een lokale gids, is het tijd geworden om een prachtige wandeling te maken door het beroemdste regenwoud van Bali (ca.3 uur ).
We gaan genieten van de prachtige flora en fauna van het regenwoud. De gids geeft uitleg over de tropische planten, vooral hoe deze worden gebruikt voor medicinale doeleinden en in het dagelijks Balinese leven.
Hierna gaat het avontuur verder met een peddeltocht, in een traditionele boot, over de stille wateren van het Tamblingan meer.
Tot slotte gaan we genieten van een heerlijke lunch bij een lokaal restaurant.
Na de lunch gaan we terug naar het hotel.

vervoer, lokale gids voor wandelstocht, fles water.

lunch, fooien en personal uitgaven.

Copyright © Bali Excursies 2022

home
icons8-facebook-48
icons8-instagram-48
icons8-whatsapp-48