Bali ontdekken – 5daagse rondreis

Bali heeft zoveel moois te bieden, elk regio heeft een eigen karakter. Gedurende deze rondreis van Bali excursies kunt u kennismaken met de unieke cultuur en de schiterende natuur van Bali. U kunt ook genieten van rustige gebieden dus geen massa tourisme.

De programma van dag tot dag

Dag 1: Hotel – Ubud

U begint de dag met een bezoek aan de Balinees dans voorstelling, Barong dans is een symbol van de eeuwige strijd van het goed tegen het kwaad. U vertrekt via Celuk, het zilvercentrum van Bali naar Batuan. Hier bezoekt U een traditioneel Balinees huis en tempel.Β  En dan gaat u verder naar Ubud, hier maakt u eerste een bezoek aan Neka museum,een schilderij museum. U krijgt in de middag zelf gelegenheid om in Ubud rond te gaan wandelen. U overnacht in Ubud.

Dag 2: Ubud – Sidemen

U verlaat Ubud en rijdt via een mooie route naar deTirtaempul tempel, een heilige bron water temple die heel bekend is geworden door de programma op TV in Nederland over β€œopzoek naar het geluk.” U gaat verder via smalle weggetjes naar Kintamani om mooi uitzicht van de vulkaan en krater meer te bekijken. vanuit Kintamani rijdt u naar de moeder tempel van Bali. Vervolgens via een mooi route door de groene gebied gaat u naar Sidemen. U overnacht in Sidemen region.

Dag 3: Sidemen – Amed

U start in de ochtend via een binnenlanden naar Sibetan dorp. Hier ziet u de grootste β€˜Salak’ plantage, een locale, veel gegeten fruitsoort. Na het bezoek van Sibetan gaat de tocht verder naar het Oostelijke deel van Bali U bezoekt u Tirtagangga ( water kasteel ), de Koninklijke badinrichting. Daarna reist u naar lempuyang tempel die Staat bekend als de ingang naar de hemel. het volgende punt,naar Amed, Oostelijke punt van het eiland. De tocht naar Amed is spectaculair. U overnacht in Amed.

Dag 4: Amed – Candidasa

S’morgen bestaat er nog de mogelijkheid om de unieke onderwaterwereld bij Amed met een snorkeltour te ontdekken. Via een mooie route langs de kust bezoekt U Taman Ujung, een prachtig water paleis van het Karangasem koninkrijk. Na dit water paleis gaat u naar Tenganan, hier wonen de Bali Aga, de oorspronkelijke bewoners van Bali. U overnacht in Candidasa.

Dag 5 : Candidasa – Hotel

U begint de dag met een bezoek Aan de goa lawah tempel ( vleermuizen tempel ). U gaat naar kertagosa bij Klungkung, Een oude gerechthof. Vervolgens reist u door Naar tegenungan waterval en dan gaat u terug naar uw hotel in zuid Bali. Β 

Copyright Β© Bali Excursies 2022

home
icons8-facebook-48
icons8-instagram-48
icons8-whatsapp-48