Wie zijn wij

Beste Klanten,

Hartelijk welkom op het mooie Bali namens Bali Excursie. Mijn naam is I Wayan Medana Maar iedereen noemt mij Dana. Ik ben geboren en getogen op Bali en heb afgelopen jaren Engels gestudeerd en ook nederlands cursus gevolgd. Mijn werk als gids begon ik in 2004 . Ik heb een aantal jaren bij de bekende nederlands reisbureau gewerkt. Ik ben zelfstandig werkzaam als nederlands sprekende gids om het mooie Bali aan de vakantiegangers zowel nederlanders als belgen te laten zien.
Ik werk als freelance gids sinds 2013 en krijg Klanten via mijn eigen website genaamd Bali Excursies maar met mijn ervaring krijg ik veel Klanten via mond op mond reklame. Vooral in het hoog seizoen krijg ik veel tourboekingen, dus werk ik samen met vrienden die nederlands spreken. Wij zijn allemaal officielle nederlandstalige gidsen.

wij zijn uw graag van dienst tijdens uw vakantie op Bali. Wij organiseren compleet verzorgde nederlandstalige excursies en rondreizen op het mooie Bali. We zullen het echte bali laten zien. U kunt allemaal zien zoals hoe de mensen leven,wat doen de mensen, natuur, cultuur en ook de highlight van bali. Wij zoeken ook nog mooie plekjes op en blijven zo veel mogelijk weg van de drukke toeriesten.
Voor vragen, reserveringen kunt u met mij contact opnemen .
Emailadres: info@baliexcursies.com
Whatsapp: +6281558027252

We zullen uw vakantie onvergetelijk maken.
Uw reactie tegemoet ziende.

Met vriendelijke groet,
Dana

Sampai Jumpa (Tot ziens),

Copyright © Bali Excursies 2022

home
icons8-facebook-48
icons8-instagram-48
icons8-whatsapp-48