Raften

Als u van avontuur houdt raften mag u niet missen!!
U kunt zelf kiezen waar u wilt raften .
Er zijn 2 bekende rivieren op Bali, telaga Waja en Ayung rivier.
Telaga Waja ligt ten noorden Van klungkung . De rivier kronkelt door prachtige ongerepte valleien. De Ayung ligt bij Ubud en is wat minder spectaculair maar wel erg geschikt voor gezinnen met kinderen.
Wat neem u mee : sandalen, zonnebrand olie en extrakleding. Voor handdoeken wordt gezorgd.

Ayung Raften
Ayung rivier is een prachtige rivier om te raften op Bali, gelegen in ubud. Ontdek de avontuurlijke en toch veilige manier van white water raften door te raften op de Ayung rivier. Dat is een prachtige ervaring van uw leven. Geniet van het prachtige natuur van het eiland Bali tijdens de raftingavontuur over de Ayung rivier. U wordt s’morgens bij de lobby van uw hotel opgehaald en naar het startpunt Ayung rivier rafting gebracht. Hier krijgt u een helm, reddingsvest, en een peddel. Een engels sprekende instructeur geeft u een uitgebreide uitleg over de veiligheid en het besturen van de raftingboot zodra peddelen wij op mooie rivier, mooie groene omgeving en helder water . Het water van Ayung rivier stroomt via talrijke haarspeldbochten naar beneden. De natuur is echt nog puur, vol wilde tropische bomen met overhangende bomen. Wij varen circa 12 km via een diep uitgesneden vallei met torenhoge watervallen. ervaar deze adembenemende rafting {graad 2} Na het douchen geniet u van een lunch buffet. Na de lunch wordt u weer naar het hotel terug gebracht.
kortom: een leuke avontuur voor gezinnen en echte moeite waard !

Telaga Waja Raften
Geniet van het prachtige natuur van het eiland Bali tijdens de raftingavontuur over de Telaga Waja rivier. De Safari White Water Rafting, Telaga Waja rivier biedt u een uitdagende 14 km actievol raften met hartkloppende 2e, 3e en 4e graads stroomversnelingen. Voordat volledig gekwalificeerde instructeurs u via een onafgebroken reeks nauwe kanalen naar beneden zullen leiden, waaronder een steile 3 meter hoge afdaling, worden u eerst de veiligheidsinstructies, peddels, helm en reddingsvest uitgereikt. De geΓ―soleerde Telaga Waja rivier ligt in het uiterste oosten van Bali. De serene stilte van het regenwoud wordt slechts onderbroken door fluitende vogels, de stromende rivier en uw eigen kreten van opwinding tijdens het raften. Onderweg komt u langs prachtige rotsformaties, watervallen en adembenemende landschappen. Halverweg maakt u een korte stop bij een hoog waterval . hierna gaat de tocht verder langs prachtige rijstterassen en traditionele dorpjes. De raftingtocht eindigt bij het restaurant waar u gaat lunchen. Hier krijgt u heerlijk balinees lunchbuffet met uizicht over de groene omgeving. Na de lunch wordt u weer naar het hotel terug gebracht.
Kortom: geniet van deze rit, op de beste rivier op Bali. Veel actie en plezier.

Sandalen, zonnebrandolie en extra Kleding.
Voor handdoeken wordt gezorgd.

vervoer, fleswater, lunch, gids voor raften en verzekering.

Copyright Β© Bali Excursies 2022

home
icons8-facebook-48
icons8-instagram-48
icons8-whatsapp-48