Bali anders – 5 daagse rondreis

Tijdens deze rondreis kunt U Bali echt anders proeven. U zult Bali van dichtbij kunnen ervaren en kennismaken met de lokale gebruiken en tradities. Met de mystieke binnenlanden, een prachtig natuur met uitgestrekte rijstvelden, tropische wouden en een rustige stranden bij Lovina en zelfs zijn onderwaterwereld. zelf kunnen aanschouwen. U mag deze rondreis niet missen!!

De programma van dag tot dag

Dag 1. Hotel – Munduk

U start de dag inΒ  de ochtend met een bezoek aan de zeer bekende Tanah lot Tempel, op een rots in de zee. Via een mooie route door de binnen landen gaat u naar Jatiluwih, die staat bekend om zijn rijstterrassen. Hier bij Jatiluwih maakt u een wel hele mooie wandeling door de rijstvelden. U zult hier waarschijnlijk de Balinezen zien werken op de rijstvelden. Vervolgens rijdt u door het groene gebied naar ulundanu Beratan tempel, de tempel is opgedragen aan Dewi Danu ( Godin Van het meer). Vervolgens rijdt U Naar Munduk waar u gaat overnachten.

Dag 2. Munduk – Pemuteran

De dag begint met een bezoek aan het dorpje MundukΒ  waar u Munduk watervalΒ  bezoekt. U gaat verder Naar Banjar . Hier maakt u een bezoek aan Buddha tempel en warm water bronnen. Via een heel mooi route door de bergen waar U schitterende landschappen tegenkomt wordt u gebracht naar Pemuteran. U overnacht in de regio Pemuteran.

Dag 3. Pemuteran – Lovina

In de ochtend start u de dag met snorkelen bij het eiland Menjangan. Hier kunt u uitstekend snorkelen. Na het snorkelen wordt u gebracht naar Lovina . U overnacht in Lovina.

Dag 4. Lovina – Ubud

Vandaag staat u vroeg op voor een boottocht . Als u gelukt heeft zult u de dolfijnen tegenkomen. Na terugkomst kunt U ontbijten. Hierna vertrekt u voor een bezoek aan de Beji tempel, gewijd aan de rijstgodin Dewi Sri. U rijdt verder door de bergen naar het Batur gebied, hier maakt u een stop om het mooie uitzicht van de vulkaan en krater meer te bekijken. Het uitzicht rond de vulkaan is spectaculair. Vervolgens bezoekt u naar Tirta empul Tempel, een heilige waterbron Tempel waar u een bad kunt nemen voor reiniging. U overnacht in Ubud.

Dag 5. Ubud – Hotel

U begint de dag met eenΒ  bezoek aanΒ  het palais en de markt van ubud. Hier hebt u zelf gelegenheid om de markt van ubud te gaan kijken. Daarna gaat u naar goa gajah tempel ( olifante grot tempel). De volgende bestemming is tegenungan waterval . Hier kunt u zelf afkoelen voordat u naar het hotel teruggaat. Β 

Copyright Β© Bali Excursies 2022

home
icons8-facebook-48
icons8-instagram-48
icons8-whatsapp-48