Kintamani Ubud Fietstocht

Ontdekt Bali per fiets !
Tijdens deze fietstocht van zo’n 25 kilometer leer je het “echte” Bali kennen, terwijl je tussendoor ook nog eens veel leert over de historische achtergronden van de Balinese cultuur. Deze tocht is geschikt voor jong en oud.
Je wordt ’s ochtends bij het hotel opgehaald en gebracht naar het restaurant bij kintamani waar je nog een klein hapje kunt eten terwijl je alvast geniet van het indrukwekkende uitzicht op de Batur vulkaan en het gelijknamige meer. Vervolgens gaan we beginnen met de fietstocht. Met de mountainbike ga je vooral bergafwaarts, met weinig ander verkeer.
Onderweg naar Ubud maak je kennis met het dagelijks leven van de plaatselijke bevolking, en kun je het adembenemende landschap in je opnemen. Van bossen tot authentieke dorpjes, van schitterende panorama’s tot rijstvelden.
Tussendoor worden regelmatig stops gemaakt. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het leven van de bewoners buiten toeristische gebieden in een echt Balinees huis, of leer hoe het leven van een rijstboer eruit ziet op één van de vele rijstvelden. onderweg komt er nog één stop bij een kruiden- en plantentuin . Hier krijg je een interessante uitleg over de gewassen en de productie van Luwak koffie. Als extraatje krijg je ook nog een miniproeverij met koffie en thee. Na de tocht nemen we je mee voor een lekkere lunch in een restaurant.
Na de lunch wordt u weer naar het hotel teruggebracht.

Vervoer, gids voor fietstocht, fleswater en lunch

Fooien en personal uitgaven

Copyright © Bali Excursies 2022

home
icons8-facebook-48
icons8-instagram-48
icons8-whatsapp-48